Tennis training

Tennisles
Voor alle leden bestaat de mogelijkheid tennislessen te volgen. Je kunt zowel als ‘beginner’ of als ‘gevorderde’, uw tennisspel meer inhoud geven en tegelijkertijd het tennisplezier laten vergroten.
De vereniging organiseert voorjaars­- en najaarstrainingen die worden gegeven door een door een bevoegde trainer. De mogelijkheid tot inschrijving voor deze trainingen wordt bekend gemaakt via het de nieuwsbrief en de website.

Training

De trainingen variëren per groep. Aangezien met groepen van maximaal 4 personen wordt getraind kan er veel individuele aandacht worden gegeven. Naast een aantal vaste onderdelen is er de ruimte enkele verzoekjes aan bod te laten komen, vraag hiernaar bij de trainer. Een belangrijk doel is dat de trainingen naast leerzaam ook leuk zijn.

Les tijden en kosten

De tijden en het aantal lessen die worden gegeven zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen en worden in overleg met de trainer geregeld. Vooralsnog is er in het voor­- en najaar 1 baan op de woensdag vanaf 18.30 uur voor de trainingen gereserveerd. De trainingskosten zijn voor rekening van de deelnemers en worden via automatische incasso geïnd.
LET OP: Trainingen zijn uitsluitend voor leden T.V. Waardenburg